003.jpg

Відбулось чергове засідання комісії з питань, пов’язаних з отриманням житлових субсидій, призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та по прийняттю рішень про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика.

Під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ члени комісії розглянули 166 справ одержувачів житлової субсидії, по 159 з яких комісією прийнято позитивне рішення щодо надання субсидії.

Також в ході роботи комісії прийнято рішення про надання пільг при оплаті за житлово-комунальні послуги пятьом пільговикам за місцем їх фактичного проживання, а не за місцем реєстрації, в тому числі трьом учасникам бойових дій з числа учасників антитерористичної операції.

Вже проведено 29 засідань даної комісії, на яких розглянуто подання по 6 012 справам одержувачів житлової субсидії та соціальної допомоги. Всього в ході роботи комісії прийнято рішення про надання житлової субсидії по 5 406 заявам представників домогосподарств та по 32 заявам представників малозабезпечених сімей.

Під час засідання комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 33 справи внутрішньо переміщених осіб, по яким комісією прийнято позитивне рішення щодо надання соціальних виплат. Всього з початку поточного року проведено 27 засідань відповідної комісії, на яких прийнято рішення щодо надання соціальних виплат 1 263 внутрішньо переміщеним особам.