005.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів черговий особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло сім звернень.

За підсумками розгляду, питання ремонту покрівлі та жолобів водостічної системи у буд. № 4 по вул. Кооперативна посадовець скерував до департаменту інфраструктури міста та обслуговуючої організації для виконання ремонту покрівлі поточним ремонтом і опрацювання питання внесення її та жолобів до титульних списків капітальних ремонтів.

Департаменту інфраструктури міста Олександр Журба доручив також відновити роботу ліфта у 2-му під’їзді буд. № 62 по вул. Героїв Крут.

Цьому ж структурний підрозділ має організувати технічне обстеження буд. № 16 по вул. Шишкарівська, опрацювати питання його подальшої експлуатації та надати рекомендації; спільно з обслуговуючою організацією до 10 серпня вжити заходів із попередження аварійної ситуації на покрівлі буд. № 2 по вул. О. Аніщенка; у співпраці з КП «Шляхрембуд» опрацювати питання приведення до належного стану дороги біля буд. № 1, № 2, № 3, № 4 у проїзді Кільцевий; з управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства усунути недоліки та доробити вимощення біля буд. № 16 по вул. Металургів.

Також, за дорученням заступника міського голови, департамент інфраструктури міста має допомогти заявнику, в якого виникла конфліктна ситуація з директором ТОВ «Дімекс-комфорт»: надати юридичну заявнику, провести нараду з мешканцям та надавачем послуг із управління будинком щодо врегулювання питання, перевірити виконання умов договору та складові тарифу.