006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Більшість звернень стосувалась вирішення житлово-комунальних питань та питань інфраструктури. Загалом до очільника Сум звернулись вісім заявників.

Два звернення надійшло стосовно ремонту ліфтів. Відтак, очільник Сум надав доручення директору департаменту інфраструктури міста Едуарду ВЕЛИТЧЕНКУ опрацювати питання проведення капітального ремонту підйомника за адресою: вул. Металургів, буд. 3, включити ремонт до титульного списку на наступний рік, та опрацювати можливість ремонту ліфта в буд.63 Б по вул. Інтернаціоналістів в цьому році.

Серед іншого Едуарду Велитченку надійшло доручення стосовно встановлення у наступному році дитячого майданчика за адресою вул. Харківська, буд.14. Зокрема на прохання заявниці, що мешкає за цією ж адресою, стосовно ремонту прибудинкової території Олександр Лисенко надав доручення начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ.

Окрім того директору департаменту інфраструктури міста було надано доручення провести обстеження дороги по вул. Матюшенко, врахувавши при цьому ремонт дороги по вул. Лесі Українки, біля буд.25 та школи № 7.
Також двоє сумчан звернулось з проханням проведення ремонту прибудинкових територій за адресами: вул. Металургів, буд.3 та вул. Інтернаціоналістів, буд.63 Б. Розібратись у питанні міський голова доручив Віталію Шилову.

Мешканка вул. Г. Кондратьєва звернулась до міського голови з проханням відремонтувати дорожнє покриття в районі буд. 127/2 по цій же вулиці. Доручення щодо вирішення цього питання Олександр Лисенко надав директору департаменту інфраструктури міста та начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

З'ясувати ситуацію стосовно приватизації земельної ділянки по вул. Г. Чорнобиля та визначення її меж очільник обласного центру доручив директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКУ та начальнику управління архітектури та містобудування Андрію КРИВЦОВУ.

Звертались до очільника Сум і з поточними проблемами, такими як видалення аварійного дерева по вул. Інтернаціоналістів, зокрема вирішити це питання було надано доручення начальнику управління житлово-комунального господарства Віктору ПАВЛЕНКУ.