005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

До очільника Сум звернулось вісім сумчан.

Мешканців міста здебільшого турбували питання, які стосувались компетенції департаменту інфраструктури, тому його очільнику Едуарду ВЕЛИТЧЕНКО було надано одразу декілька доручень.

З питанням ремонту покрівель будинків звернулось дві мешканки Сум, які проживають за адресами: пр-ст М. Лушпи, 14 та вул. Серпнева,14. Відтак, Олександр Лисенко надав доручення директору департаменту інфраструктури опрацювати ці питання та при можливості провести ремонти дахів цього року.

Наступне питання з яким звернулись сумчани, котрі мешкають за адресою: вул. Героїв Крут, 62 (2 під'їзд) стосувалось відновлення роботи ліфту. Відтак, очільник міста доручив Едуарду Велитченку на наступне пленарне засідання сесії міської ради підготувати пропозицію про виділення додаткових коштів на ремонт підйомника.

Ще троє сумчан звернулось до очільника міста з питанням проведення капітального ремонту прибудинкової території по вул. Троїцькій, 17, Бельгійській, 34 та Горького, 4. Відтак, начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ міський голова доручив включити ці адреси до титульного списку з ремонту прибудинкової території.

З аналогічним питанням звернувся сумчанин, що мешкає за адресою: вул. Харківська, 9. Олександр Лисенко доручив провести ремонт вищезазначеної прибудинкової території у наступному році.

Також директору департаменту інфраструктури надійшло доручення стосовно відновлення мережі водопостачання. З даного питання звернувся мешканець, який проживає за адресою: вул. Охтирська, 19/3.

Іншим заявникам було надано роз'яснення з їх питань під час особистого прийому.