007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради доручив департаменту інфраструктури міста активізувати роботу з розробки концепції розбудови міського парку ім. Кожедуба.

Очільник Сум наголосив на тому, що облаштування будь-яких нових локацій повинно відбуватись у відповідності до концептуального бачення.

«Нині у міському парку ім. Кожедуба завершуються роботи з облаштування скейт-парку. Нещодавно там з’явився інклюзивний майданчик. Ці ініціативи – корисні й потрібні сумчанам, але реалізовувати їх потрібно планово, спираючись на концепцію розбудови улюбленого місця відпочинку городян», – сказав Олександр Лисенко.

Очільник Сум підкреслив, що оновлювати доріжки, тротуари, лавочки, насадження – це одне, але всі локації, які з’являються в парку, потрібно робити згідно з концепцією, побудованою на думці самих сумчан.

Тому Олександр Лисенко дав доручення директору департаменту інфраструктури міста Едуарду ВЕЛИТЧЕНКУ розробити концепцію розбудови міського парку ім. Кожедуба, аби при плануванні бюджету на наступний рік було зрозуміло, які ж саме роботи там будуть виконуватись, і як у підсумку парк виглядатиме.