005.jpg

Виконавчий комітет на черговому засіданні ухвалив рішення про створення робочої групи з вирішення питань щодо забезпечення постачання тепла та гарячої води на території обслуговування Дирекції «Котельня Північного промвузла».

У проекті рішення пропонувалось включити до складу 10 осіб: голова групи – заступник міського голови Олександр ЖУРБА, заступник – директор департаменту інфраструктури міста Едуард ВЕЛИТЧЕНКО, секретар – начальник управління ЖКГ департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО, члени робочої групи: голова громадської організації «Спільний дім» Валерій РОМАНЕНКО, директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО, директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана ЛИПОВА, науковий керівник СумДУ Микола СОТНИК, директор ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитро ВАСЮНІН, директор Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола ЖОВТОБРЮХ, в. о. начальника правового управління Ігор КАЛЬЧЕНКО.

Вже безпосередньо під час засідання виконавчого комітету міський голова Олександр ЛИСЕНКО запропонував голові громадської ради при облдержадміністрації Олексію ПАРХОМЧУКУ також увійти до складу робочої групи, на що той дав згоду.

«Члени робочої групи мають визначитись із подальшим реагуванням на ситуацію, що склалась на КППВ, та на ті пропозиції, які надходять від неї, в тому числі Сумській міській раді», – сказав очільник міста.

Працюватиме робоча група з 14 серпня по 15 жовтня. До 25 серпня вона має проінформувати членів виконавчого комітету про перші результати роботи.

Нагадаємо, на щопонеділковій апаратній нараді 12 серпня очільник міста Олександр Лисенко доручив негайно створити робочу групу, щоб якомога швидше напрацювати шляхи виходу зі складної ситуації, яка скалась у зв’язку з відсутністю гарячої води в зоні обслуговування Дирекції «Котельня Північного промвузла» та отриманням керівництвом міста листа від АТ «Сумське НВО» з пропозицією розглянути можливість оренди Котельні.