001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО видав Розпорядження про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та заступником міського голови, керуючим справами виконавчого комітету.

Із 19 серпня до обов’язків заступника міського голови Максима ГАЛИЦЬКОГО додано контроль за станом благоустрою територій, організації озеленення, охорони зелених насаджень і водойм, створення місць відпочинку громадян, координацію робіт із благоустрою, організацію роботи щодо залучення на договірних засадах з цією метою коштів, трудових і матеріально-технічних ресурсів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності. Посадовець координує та контролює роботу управління «Інспекція з благоустрою міста Суми», а також очолив адміністративну комісію при виконавчому комітеті.

У підпорядкуванні заступника міського голови Олександра ЖУРБИ віднині відділ «Служба 15-80». Відтак, посадовець координує роботу з питань цілодобового прийому в телефонному режимі звернень від громадян міста, які потребують невідкладного вирішення або вирішення яких зволікається, повідомлень про виникнення аварійних ситуацій у роботі міського господарства та щодо організації взаємодії служб міста з ліквідації аварійних ситуацій, що виникли в діяльності міського господарства і призвели до перебоїв у наданні послуг із забезпечення життєдіяльності міста.

Заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО додатково опікується питаннями забезпечення надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг, здійснення державної реєстрації у встановленому порядку юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, контролює питання формування та ведення реєстру територіальної громади, організовує здійснення контролю за станом квартирного обліку та додержанням житлового законодавства на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території міста незалежно від форм власності. Заступник міського голови координує діяльність управління «Центр надання адміністративних послуг» та роботу громадської комісії з житлових питань.

Заступник міського голови Ольга ВОЛОШИНА забезпечує організацію здійснення власних та делегованих повноважень органів виконавчої влади у сфері розвитку побутового, торговельного, готельного обслуговування, громадського харчування, передбачених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», іншими законодавчими актами України, а також дотримання законодавства про захист прав споживачів, отже, координує та контролює роботу відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів.

У разі відсутності заступників міського голови взаємозаміщення повноважень щодо діяльності виконавчих органів здійснюється наступним чином: Андрій БАРАНОВ – Максим Галицький, Володимир ВОЙТЕНКО – Олександр Журба, Ольга Волошина – Альона ДМІТРЄВСКАЯ, Віра Мотречко – Степан ПАК.