002.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

До очільника Сум надійшло дев'ять звернень.

Більшість питань стосувались житлово-комунальної сфери міста.

Так, жителька вул. Харківська, буд. 54 звернулась до очільника Сум з проханням зарахувати транзитну мережу опалення, що проходить через будинок № 54 по вул. Харківська до комунальної власності міста.

З даного питання Олександр Лисенко надав одразу два доручення. Директору ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитру ВАСЮНІНУ міський очільник направив прохання надати технічну документацію на мережу опалення. Також доручення прийняти у комунальну власність міста мережу опалення надійшло в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктору ПАВЛЕНКУ. Здійснити дану процедуру Олександр Лисенко доручив працівникам профільних структур до 15 жовтня поточного року.

З проханням побутового характеру до міського очільника звернулась мешканка вул. Лінійна, буд. 2. Жінку турбувало питання видалення аварійного дерева поблизу будинку та ремонт даху будівлі. Опрацювати та вирішити ці питання міський керманич доручив Віктору Павленку.

Розглянути можливість проведення ремонту прибудинкової території по вул. Супруна, буд. 13, 21 було надано начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ. Заступнику міського голови Олександру ЖУРБІ надійшло доручення включити до титульного списку на наступний рік ремонт тротуарів за даною адресою та опрацювати питання пониження бордюрного каменю біля будинку заявниці.

Також з проханням провести ремонт прибудинкової території звернувся мешканець  вул. Харківська, буд. 1. Окрім цього заявника турбувало питання освітлення прибудинкової території та встановлення дитячого майданчика. Опрацювати дані питання та виконати ремонтні роботи з освітлення території та встановленню майданчика міський голова доручив Віталію Шилову та Віктору Павленку.

Ще одне доручення стосовно здійснення перевірки перепланування однієї з квартир по вул. К. Зеленко, буд. 10  згідно вимог та норм ДБН Олександр Лисенко надав заступнику начальника управління архітектурно-будівельного контролю Валерію СКОРОМНОМУ.

Інші питання заявників було з'ясовано під час особистого прийому.