006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло 11 звернень від заявників.

Більшість питань, з якими звертались сумчани, стосувались компетенції департаменту інфраструктури міста та управління капітального будівництва та дорожнього господарства. Відтак керівникам даних структурних підрозділів в.о начальника управління інфраструктури Віктору ПАВЛЕНКУ та начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ надійшла низка доручень. Зокрема провести наступного року капітальний ремонт покрівлі буд. 43 по вул. Горького, де нещодавно створили ОСББ, та капітальний ремонт прибудинкової території за даною адресою.

Також Олександр Лисенко надав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів наступного року провести ремонт дороги та тротуару по вул. 1-ша Оболонська. З таким проханням до очільника міста звернулась сумчанка, що проживає за адресою вул. 1-ша Оболонська, буд. 69.

З питанням заборони автостоянки в центрі с. В. Піщане звернулась мешканка села. Перевірити законність будівництва та цільового використання земельної ділянки міський очільник доручив начальнику управління державного архітектурно-будівельного контролю Анатолію ДОВБНІ та директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКУ. Останній також отримаву доручення перевірити законність привласнення прибудинкової території по вул. Харківська.

Стосовно фінансування програми молодіжного житлового кредитування звернулась сумчанка, яка мешкає за адресою: пров. Прорізний, 6. Проінформувати заявницю з даного питання міський голова доручив директору департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлані ЛИПОВІЙ, яка має підготувати звернення до обласної ради щодо можливості виділення коштів з бюджету області.

Також з проханням провести ремонт прибудинкової території звернулись жителі вул. Реміснича, буд. 12/2, вул. Першотравнева, буд. 20 та вул. Нижньосироватська, буд. 37. Ремонти даних дворів міський голова доручив Віталію Шилову включити до титульного списку на наступний рік.