001.jpg

Під час апаратної наради очільник міста Олександр ЛИСЕНКО порушив тему формування бюджету на наступний 2020 рік та перерахував основні об'єкти, на яких планується зробити акцент.

Серед таких Театральна площа, стадіон «Авангард» та парк ім. Кожедуба.

«Зараз ми приймаємо пропозиції по формуванню бюджету, – наголосив міський очільник. – Я б хотів сказати про наші пріоритети на наступний рік. Тому що ви знаєте, що чотири роки поспіль наші пріоритети – це питання, які в першу чергу турбують сумчан».

З приводу реконструкції Театральної площі міський голова зауважив: «Я вже бачив перші два проекти Театральної площі. Нам залишилося зробити належне озеленення і відремонтувати чаші фонтанів. Як я і раніше казав: там, де були фонтани, повинні бути фонтани».

Серед об'єктів, що перебуватимуть у центрі уваги наступного року, і територія навколо молодіжного центру «Романтика». За словами міського голови, проєкт благоустрою території має бути готовий цього року. Окремо згадав Олександр Лисенко і про реконструкцію стадіону «Авангард».

«Влада змінилася півроку тому. Давайте повертати вже проєкт «Авангард» додому. Я думаю, все, що було потрібно вже перевірили. Пишіть листи в правоохоронні органи, нехай повертають проєкт, з наступного року ми повинні починати його робити, – сказав міський голова.

Окрім цього він наголосив на важливості продовження грантових проектів, зокрема в напрямку енергомодернізації закладів бюджетної сфери, а також модернізації очисних споруд.