0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів черговий особистий прийом

 До очільника звернулись п’ять заявників.

Зокрема, сумчани озвучили проблеми житлово-комунального характеру. Мова йшла про ремонт прибудинкової території по вул. Горького 28/1, вул. Харківська, 9 та вул. Гамалія, 36/1. В перших двох випадках Олександр Лисенко надав доручення начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ включити ці адреси до титульного списку на наступний рік. Ситуацію з останньою адресу було роз’яснено під час особистого прийому.

З приводу асфальтування території біля насосного відділення будинку на вул. Горького, 28/1 посадовець доручив профільному заступнику Олександру ЖУРБІ провести ремонтні роботи дорожнього покриття на даній ділянці. Також заступник міського голови з питань ЖКГ має розібратись із ситуацією стосовно звернення заявниці провести капітальний ремонт покрівлі та системи водовідведення в будинку по вул. Лікаря Івана Дерев’янка, 6 та надати інформацію щодо використання коштів по ремонту будинку в поточному році; запланувати будівництво контейнерного майданчика по вул. Гамалія, 36/1.

Директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК має опрацювати звернення однієї з заявниць щодо надання матеріальної допомоги на лікування доньки, та підготувати листа на директора департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлани ЛИПОВОЇ з пропозицію передбачити фінансування.

Питання капітального ремонту пасажирського ліфта в будинку на вул. Харківська, 9 та капітального ремонту будинку на вул. Гамалія, 36/1 було роз’яснено під час особистого прийому.