007.jpg

Заступник міського голови з питань ЖКГ Олександр ЖУРБА провів черговий особистий прийом.

До посадовця звернулись дев’ять заявників.

Переважна кількість звернень стосувалась капітальних ремонтів ліфтів. Мешканці буд. № 57А на вул. Інтернаціоналістів і буд. № 68А на вул. Героїв Крут просили виділити кошти та провести капремонт підйомників (обидва випадки – у другому під’їзді). Профільний заступник доручив в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктору ПАВЛЕНКУ по першому об’єкту надати заявнику детальну інформацію щодо виділених коштів на капремонт ліфта (у тому числі дефектні акти, копії кошторису) та роз’яснити, чому раніше виділили кошти на перший та третій під’їзд; по другому об’єкту – розглянути можливість ремонту ліфта у 2020 році. Щодо налагодження належної роботи підйомника в буд. № 50Б на вул. Героїв Крут, посадовці надали роз’яснення безпосередньо під час особистого прийому.

До керівника департаменту інфраструктури міста заступник міського голови спрямував й питання можливості проведення в наступному році ремонту аварійної покрівлі в буд. № 110 на вул. Харківська; питання контролю за проведенням ТОВ «КК «Домком Суми» поточного ремонту покрівлі над кв. № 20 у буд. № 3 на вул. Горького; негайного ремонту ливнівки в районі буд. № 140 на вул. Г. Кондратьєва.

ТОВ «Сумитеплоенерго» отримало завдання провести роз’яснювальну роботу з мешканцями буд. № 21/1 та № 24 на вул. Будівельників щодо утримання теплової мережі та надати акти балансової належності і розрахунок на встановлення комерційного обліку заявникам, яких непокоїло питання опалювального сезону на період 2019–2020 років.

Окрім того, директор департаменту інфраструктури міста спільно із КП «Сумитеплоенергоцентраль» та ТОВ «Сумитеплоенерго» мають вжити заходів щодо відновлення теплопостачання в квартирі заявниці, яка мешкає в буд. № 122 на вул. Г. Кондратьєва.