003.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів черговий особистий прийом громадян.

Від жителів будинку за адресою: площа Пришибська, 15/1 надійшло прохання про ремонт покрівлі, облаштування «лежачого поліцейського» та встановлення знаків для обмеження руху великогабаритного транспорту. Усі питання посадовець спрямував до департаменту інфраструктури міста для подальшого опрацювання.

Звернення щодо ремонту першого під’їзду та ремонту покрівлі над однією з квартир у будинку за адресою: вул. Харківська, 28/1, Олександр Журба направив до КП «Сумитеплоенергоцентраль» для виконання, а до департаменту інфраструктури міста – для контролю.

У такому ж тандемі вони вирішуватимуть питання ремонту покрівлі над квартирою № 35 у будинку за адресою: вул. Соборна, 32 та ремонту зливної каналізації в будинку за адресою: вул. Лебединська, 12.
Ремонт покрівлі та вимощення в будинку за адресою: вул. Гамалія, 17/1 посадовець доручив департаменту інфраструктури міста включити на наступний рік до титульного списку ремонтів на умовах співфінансування 60/40.

Цей же структурний підрозділ встановлюватиме причини неналежного гарячого водопостачання та опалення у квартирах десятого поверху будинку за адресою: вул. Г. Кондатьєва, 211/1.

Департаменту інфраструктури міста, ТОВ «КК «Сумитехнобудсервіс» і ТОВ «Сумитеплоенерго» заступник міського голови наказав виїхати до будинку за адресою: вул. С. Табали, 30, з’ясувати причину неналежного опалення в низці квартир першого під’їзду та вжити заходів для вирішення питання.

За доручення заступника міського голови департамент інфраструктури міста та ТОВ «Сумитеплоенерго» вже спільно з ТОВ «КК Домком Суми» і КП «Міськводоканал» розбиратиметься з підтопленням стічними водами з ливневої каналізації сумської ТЕЦ будинку за адресою: вул. 2-га Залізнична, 10/1.

Разом із управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства департамент інфраструктури міста вирішуватиме питання ремонту дорожнього покриття в районі будинків за адоесами: ву. Римського-Корсакова, 24, 26, 28, із КП «Спецкомбінат» – питання видалення аварійних дерев на Лучанському кладовищі.