007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО на початку щопонеділкової апаратної наради представив керівника відділу у справах молоді та спорту.

З 5 грудня розпорядженням очільника міста на цю посаду призначена Єлизавета ОБРАВІТ, яка до цього була в. о. начальника відділу.

«Бажаємо успіхів у роботі! Це важливий напрямок розвитку суспільства від якого залежить як та чим житиме наша молодь. На вас покладається велика відповідальність. На момент роботи заступником відділу та виконуючою обов’язки питань не виникало. Вірю, що в подальшій роботі все буде на тому ж, вищому рівні», – сказав керівник обласного центру.

Єлизавета Обравіт народилась 13 серпня 1985 року в Сумах. По закінченню школи № 20 навчалась у СумДПУ ім. А. С. Макаренка за спеціальністю «Олімпійський та професійний спорт». Із 2008 по 2009 рік працювала на посаді спортсмена-інструктора в МСК «Сумчанка».

У 2010 році прийшла на роботу до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту (пізніше - відділ у справах молоді та спорту).

З лютого 2018 року обіймала посаду заступника начальника відділу. Згодом виконувала обов’язки начальника цього структурного підрозділу.