004.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів черговий особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло одинадцять звернень, більшість яких заступник міського голови направив для остаточного вирішення до департаменту інфраструктури міста.

В. о директор департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО має опрацювати питання щодо ремонту проїжджої частини по вул. Миру від перетину з вул. Богуна до ПК «Хімік». З таким проханням звернувся житель, що мешкає за адресою: вул. Богуна, 15.

Керівнику цього ж структурного підрозділу надійшли доручення стосовно заміни кабельної лінії до житлового буд. 19 по вул. Охтирська, ремонту каналізаційної системи буд. 84 по вул. Робітнича, а також опрацювати питання стосовно проведення капітального ремонту ліфта буд. 9 по вул. Заливній та проведення ремонту дитячого майданчика в районі буд.10 пр-т. М. Лушпи.

Окрім цього Віктору Павленку надійшли доручення, що стосувались внесення буд. 44/1 по вул. Прокоф'єва до титульного списку по заміні ліфтів за пільговою програмою та проведення скасування нарахованої плати за опалення.

Одне доручення надійшло директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКУ. Воно полягає у сприянні визначення прибудинкової території буд. 38 по вул. Партизанська.

Керівництво КК «ДомкомСуми» отримало також декілька доручень від заступника міського голови. Одне з доручень стосувалось вирішення на загальних зборах питання використання коштів, сплачених мешканцями за статтею «Поточний ремонт», на капітальний ремонт буд. 21 по вул. Бельгійська, інше – проведення гідроізоляції колодязів теплотраси, що знаходяться перед входом до під'їзду № 2 буд. 35 по вул. Новомістенська. Контроль за вирішенням останнього питання покладено на в. о директора департаменту інфраструктури міста Віктора Павленка.

Питання одного з заявників було знято з розгляду у зв'язку з його вирішенням.