0010.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

До очільника міста надійшло десять звернень.

У більшості із них йшла мова про проведення капітального та поточного ремонтів будинків, їх покрівель та інженерних мереж. Зокрема, це стосувалось адрес: вул. Нижньосироватьска, 54, вул. Гамалія 36/1, вул. Г. Кондратьєва, 156-А (над квартирою №7), Нижньосироватська, 52, вул. Гамалія, 19 та вул. Робітнича, 84. На що доручення опрацювати питання та надати пропозиції стосовно вирішення ситуації отримали профільний заступник керівника обласного центру Олександр ЖУРБА та в.о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО.

Також посадовці мають надати роз’яснення заявнику щодо ремонту ліфту за адресою: вул. Інтернаціоналістів, 57А (2-й під’їзд), заміни піддашків та встановлення дитячого майданчика за адресою: вул. Нижньосироватьска, 54.

Начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ має ознайомитись зі зверненням стосовно проведення капітального ремонту міжбудинкової дороги та тротуару на вул. Гамалія, 19.

З приводу звернення заявника вжити заходів з дотримання припису Міністерства Культури України від 08.08.2017 №19/1074-17 стосовно ведення будівництва на вул. Воскресенська, 12/1, доручення відреагувати на питання, враховуючи рекомендації та позицію управління культури Сумської ОДА, отримали начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Сумської міської ради Анатолій ДОВБНЯ та начальник правового управління Олег ЧАЙЧЕНКО.

Окрім цього під час особистого прийому було надано роз’яснення щодо надання інформації про балансоутримувача території біля маркету за адресою: вул. Харківська, 9 в період 2017 року.