007.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів черговий особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло 15 звернень від містян.

У трьох із них мова йшла про проведення капітального ремонту покрівель будинків за адресою: вул. Петропавлівська, 74, вул. Водна, 65/1 та вул. Інтернаціоналістів, 14. На що відповідне доручення опрацювати дані питання, провести загальні збори з мешканцями та розглянути можливість ремонту згідно програми співфінансування ремонтів житла отримали в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО та директор ТОВ «Технобудсервіс» Сергій ХРУПА.

Окрім цього, профільний заступник очільника Сум розпорядився в. о. директора департаменту інфраструктури міста надати роз’яснення мешканцям з приводу заміни комунікацій у підвальному приміщенні та ремонту зливної каналізації у багатоповерхівці, що на вул. Пушкіна, 53. Посадовець також має опрацювати питання відновлення огорожі на похованнях на Тополянському кладовищі; відновлення залізного навісу над входом в підвал за адресою: вул. Супруна, 13; спільно з КП «Спеціалізований комбінат» вирішити питання видалення аварійних дерев на Лучанському кладовищі; надати роз’яснення щодо програми співфінансування ремонтів житла стосовно проведення капітального ремонту ліфта за адресою: вул. Героїв Крут, 68А; спільно з начальником управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Русланом ГОЛОПЬОРОВИМ порушити питання дотримання графіку вивезення сміття та облаштування контейнерного майданчику за адресою: вул. Харківська, 25; разом з директором департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрієм КЛИМЕНКОМ звернутися до суду щодо надання роз’яснення відносно наявних підстав для визначення меж прибудинкової території за адресою: вул. Кондратьєва, 165/126, за прибирання якої КП «Сумитеплоенергоцентраль» здійснює нарахування плати.

Керівництво ТОВ «КК «Домком Суми» спільно з КП «Міськводоканал» має опрацювати питання заявника, який мешкає на вул. Бельгійська, 19 з приводу проведення заміни зовнішньої мережі водопостачання.

Також ТОВ «КК «Домком Суми» та ТОВ «Сумитеплоенерго» отримали доручення виконати відповідні роботи щодо належної якості теплопостачання в квартирі заявниці, яка мешкає за адресою: вул. Привокзальна, 7.

Ще один заявник просив здійснити перерахунок за гаряче водопостачання у буд. на вул. Івана Сірка, 19.

За заявами сумчан налагодити належну циркуляцію системи теплопостачання, та провести капітальний ремонт ліфту у третьому під’їзді за адресою: вул. Героїв Крут, 4, ТОВ «Сумитеплоенерго» та КП «Сумитеплоенергоцентраль» мають обстежити мережі та вирішити ситуацію.