001.jpg

Депутати міської ради підтримали рішення «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 11 грудня 2015 № 58 МР «Про затвердження заступників міського голови».

За рішенням міських обранців, на посаду заступника очільника Сум Олександра ЛИСЕНКА призначено Олександра ЛАРІНА, який є учасником бойових дій, а до цього працював у правоохоронних органах та у військовій прокуратурі. Як зауважив міський голова, попередньо новий заступник координуватиме питання, пов'язані з правоохоронними та військовими органами, також серед його обов'язків – вирішення економічних питань.pavlik

Також, на посаду керуючого справами виконавчого комітету призначено Юлію ПАВЛИК, яка рік працювала помічником міського голови, до того обіймала посаду в департаменті комунікацій та інформаційної політики, потім — в управлінні з господарських та загальних питань.

Відтак, за рішенням, міський голова матиме наступних заступників з питань виконавчих органів ради: Максим ГАЛИЦЬКИЙ, Альона ДМІТРЄВСКАЯ, Олександр ЛАРІН, Віра МОТРЕЧКО, Степан ПАК.

«За» дане рішення проголосували 28 депутатів із 33 присутніх.