0012.jpg

У четвер, 2 липня відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики.

Загалом міські обранці розглянули 34 питання, зокрема, рішення міської ради, які стоять на контролі постійної комісії та питання в порядку контролю за власними протокольними дорученнями.

Разом із тим, депутати опрацювали звіти про повторне відстеження результативності регуляторних актів – рішень міської ради. Серед таких були: «Про правила торгівлі на ринках міста Суми», «Про Правила розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Суми».

Водночас члени постійної комісії ініціювали на розгляд сесії проєкти рішень «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 19 червня 2019 року № 5298-МР «Про встановлення плати за землю» та «Про затвердження Типових договорів оренди земельних ділянок, що укладаються з юридичними та фізичними особами».

Так, учасники засідання підтримали внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2019 року № 6210-МР «Про план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Сумської міської ради на 2020 рік», а також експертні висновки до проєктів рішень міської ради: «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 19 червня 2019 року № 5298-МР «Про встановлення плати за землю»; «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 29 серпня 2018 року 3797-МР «Про Правила додержання тиші в місті Суми»; «Про затвердження Типових договорів оренди земельних ділянок, що укладаються з юридичними та фізичними особами».

Окрім того, під час комісії було підтримано списки капітального ремонту багатоквартирних будинків на 2020 рік (у межах передбачених коштів).