006.jpg

Новообрані депутати Сумської міської ради отримали посвідчення та значки.

До депкорпусу VIII скликання, який складається з 42 обранців, увійшли представники п’яти політичних партій: Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – 13 депутатів, політична партія «Опозиційна платформа – За життя» та політична партія «Європейська Солідарність» – по дев’ять, політична «Слуга народу» – вісім, політична партія «Сила і Честь» – три.

Звертаючись до депутатів, міський голова Олександр ЛИСЕНКО закликав їх відкинути політичні амбіції та об’єднати зусилля задля подальшого розвитку Сумської міської територіальної громади.

«Складно чи легко це буде зробити? Я думаю, що нелегко. Але думаю, що також і не складно. Якщо ми подивимось програми кожного, хто балотувався і «йшов» до міської ради, то, ви знаєте, я не хочу говорити про популізм і все інше – в усіх програмах це присутнє, але є й родзинка в кожній програмі і в кожній ініціативі. Якщо ми зможемо це зробити, то, може, ми вперше будемо тією командою, яка об’єднала місто не заради політичних амбіцій. Я сьогодні політично усіх розумію, хоча з деякими з вас я не згоден особисто, політично. Але це не зупиняє мене зробити відповідні пропозиції всім вам, щоб політика відійшла на другий план».