Надрукувати
Перегляди: 1392

Депутати Сумської міської ради сформували новий виконавчий комітет.

Очільник міста Олександр ЛИСЕНКО зауважив, що кількісний і персональний склад виконавчого комітету формували у відповідності до пропозицій депутатських фракцій, а його склад іще може змінитись, оскільки відкритим залишається питання представництва старост і виразника інтересів великих підприємств, громадських організацій.

Поки ж депутати 29 голосами сформували «міський уряд» у складі 18 осіб. До нього увійшли міський голова Олександр Лисенко, його перший заступник Михайло БОНДАРЕНКО, заступники Віра МОТРЕЧКО, Тамара ІЩЕНКО, Станіслав ПОЛЯКОВ, керуючий справами виконавчого комітету Юлія ПАВЛИК, секретар міської ради Олег РЄЗНІК, а також Віктор ПИРОГОВ, Віталій ЗІКРАНЬ, Віталій ТКАЧЕНКО, Володимир ВОЙТЕНКО, Ігор КУШНІР, Леонід ЧЕПУЛЬСЬКИЙ, Микола ЗІГУНЕНКО, Надія КУРАСЕНКО, Сергій МИРОНЕНКО, Сергій СУМБАТОВ.

Окремо рейтинговим голосуванням обранці визначились із представником учасників АТО/ООС, оскільки надійшло дві пропозиції. ГО «Українська асоціація учасників АТО» запропонувала кандидатуру Юрія УДОВЕНКА, Рада учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції при міському голові – свого очільника Андрія ТИМОФІЄВА. У підсумку, саме він, випередивши на п’ять голосів свого конкурента, і посів місце у виконкомі.

Олександр Лисенко зазначив, що від початку виступав за те, щоб у складі виконкому було більше фахівців різних галузей. На його переконання новий «міський уряд» здатний ухвалювати фахові рішення, спрямовані на розвиток громади.