007.jpg

Депутати Сумської міської ради визначилися із графіком проведення особистих прийомів мешканців Сумської міської територіальної громади.

Відповідне рішення ухвалили на сесії 24 грудня з метою реалізації депутатських повноважень у виборчому окрузі та встановлення тісного зв’язку з виборцями, враховуючи побажання народних обранців.  

Кожен депутат визначився з місцем розташування депутатської приймальні та графіком її роботи, а також з контактним телефоном для зв’язку з виборцями.

Звертаємо увагу містян на новації у організації депутатського прийому.

Усі народні обранці розподілені по виборчим округам, але якщо раніше таких було 42, то тепер - лише 6. Через це депутатів за ними закріплено більше, тож сумчани матимуть змогу обирати, до кого саме їм зручніше звернутися за вирішенням проблемних питань. Додамо, що це може бути як один із закріплених депутатів, так і кілька одночасно.

Інформація подана у таблиці на офіційному сайті міської ради. Тут по кожному округу позначені його межі (у розрізі виборчих дільниць), а також наведено перелік закріплених депутатів з інформацією про місце, графік прийому та телефон. Для швидкого пошуку вашої адреси можна скористатися функцією пошуку браузера на сторінці.

Додамо, що сумчани можуть звернутися і до депутатських фракцій. Для ознайомлення з інформацією про організацію фракціями особистого прийому мешканців перейдіть на спеціальну сторінку сайту.Зауважимо, що вона поки перебуває у стадії наповнення.

Відповідно до рішення Сумської міської ради, керівники підприємств, установ та організацій комунальної форми власності міста мають сприяти депутатам в організації прийому громадян, розгляді їх пропозицій, заяв, скарг, у створенні необхідних умов для їх депутатської діяльності.