007.jpg

З 25 по 31 січня на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» з’явилися нові електронні звернення.

Про це повідомляють у Департаменті комунікацій та інформаційної політики.

У своїх зверненнях сумчани порушують питання:

Для того, аби їх підтримати, перейдіть за посиланням на сторінку звернення та натисніть кнопку «Підписати петицію». Якщо Ви робите це вперше, зареєструйтеся на веб-порталі за нескладною процедурою.

За умови отримання електронним зверненням протягом 45 днів 250 підписів сумчан, міська влада розгляне його у особливому порядку.

Станом на 31 січня збір підписів тривав по 11 петиціям.

За цей період жодна з них не набрала необхідної підтримки сумчан.

Разом з тим, у кількох петицій вичерпався час на збір підписів містян:

Відповідно до законодавства, їх розглянуть як колективні звернення громадян.

За звітній період відповіді міського голови на петиції на порталі не оприлюднювалися.

29 січня на засіданні виконавчого комітету було розглянуто електронну петицію Олександра АНТОШКІНА Заборона на видачу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 217. Після обговорення члени виконкому підтримали її.

Управлінню архітектури та містобудування також доручено при видачі завдання на проєктування детальних планів території з розміщенням багатоквартирних житлових будинків та об’єктів торговельно-розважального призначення враховувати принцип комплексності забудови територій, передбачений чинною містобудівною документацією розвитку населених пунктів Сумської територіальної громади щодо нормативного забезпечення закладами обслуговування, насамперед, дитячими садками та школами.