0010.jpg

Відбулося засідання постійної комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології.

Порядок денний засідання затвердили з 138 питань.

Основну увагу депутати приділили наданню дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО.

Так, постійною комісією було надано дозвіл учаснику АТО на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: в районі вул. Нагірної для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд; погоджено надання учаснику АТО дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: проїзд Новий для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд; одноголосно погоджене питання надання учаснику АТО дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: пров. Тихоріцький, біля буд. № 18; погоджено питання стосовно продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) за адресою: в районі вул. Прикордонна; погоджене питання щодо надання ПП «Технопромсервіс» згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. 1-ша Залізнична, 2, категорія та цільове призначення якої – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, на якій знаходяться об’єкти нерухомого майна, згідно запису в Реєстрі прав власності на нерухоме майно.

Питання щодо надання учаснику АТО дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: вул. Замостянська, біля ділянки № 5 А депутатами було знято з розгляду постійної комісії, оскільки від управління архітектури та містобудування по даному питанню не надійшло інформації.

Разом із тим, міські обранці відмовили відмовили учаснику АТО в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за адресою: вул. Леоніда Бикова, біля буд. № 6/1 для будівництва індивідуальних гаражів; відмовили фізичній особі-підприємцю в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Привокзальна, 33/6, (під розміщеним нерухомим майном хімчистки «Мілан») у зв’язку з невідповідністю вимогам статті 79-1 Земельного кодексу України.

На наступне засідання перенесли питання, які потребують додаткового опрацювання.

Загалом депутати розглянули понад 40 питань порядку денного.