002.jpg

У середу, 10 березня, відбулося засідання постійної комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології.

На порядок денний депутати затвердили 105 питань.

З них основну увагу міські обранці приділили поновленню договорів оренди земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, було одноголосно погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем за адресою: вул. Березовий гай, 9, строком на 5 років, під розміщеними виробничими приміщеннями; поновлено договір оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем за адресою: вул. Покровська, 13/1, строком на 5 років, під розміщеною господарською будівлею; погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з АТ «Державний ощадний банк України» за адресою: вул. Богуна, 16, строком на 5 років, під розміщеною банківською установою; погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою за адресою: вул. Черкаська, 9, строком на 5 років, під розміщеним побутовим приміщенням; поновлено договір оренди земельної ділянки, укладений з ПП «Завод «ПЕМ» за адресою: вул. Петропавлівська, 98А, строком на 5 років, під розміщеним офісом; погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з сумською торгово-промисловою палатою за адресою: вул. Іллінська, 7 а, під розміщеним виставково-презентаційним конференц-центром.

Разом із тим, члени комісії поновили договір оренди земельної ділянки, укладений з ТОВ «Лідер Стайл» за адресою: вул. Чернігівська, 3, під розміщеними виробничо-складськими приміщеннями, строком на 5 років; поновили договір оренди земельної ділянки, укладений з фізичною особою-підприємцем за адресою: вул. Іллінська, 33/2, під розміщеною тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності, строком на 5 років.

Крім того, під час засідання було затверджено проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надано фізичній особі у власність земельну ділянку за адресою: вул. Кринична, 1, категорія та цільове призначення якої – землі житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

У цілому на засіданні постійної комісії депутати розглянули 54 питання порядку денного.