003.jpg

Під головуванням заступника міського голови Тамари ІЩЕНКО відбулося засідання тимчасової комісії з питання розгляду скарги заявників щодо шуму та вібрації, які надходять у квартиру від діяльності об’єктів, розташованих у нежитлових приміщеннях буд. № 6 по вул. Герасима Кондратьєва.

Як зауважила заступник очільника Сум, розгляд звернень громадян та їх вирішення є одним із пріоритетних напрямків діяльності міської ради. Це найбільш поширена та найдоступніша форма діалогу громади з владою.

Так, з метою всебічного розгляду звернення заявниці проведено засідання тимчасової комісії, яка створена відповідно до розпорядження міського голови Олександра ЛИСЕНКА.

Згідно з розпорядженням до складу комісії ввійшли спеціалісти відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, управління ГУ Держпродспоживслужби у Сумській області, управлінь архітектури та містобудування, державно-будівельного контролю, «Інспекція з благоустрою міста Суми», з питань праці, департаменту інфраструктури міста та співробітник РУП ГУНП в Сумській області.

У засіданні також взяли участь заявник та голова будинкового комітету, які висловили проблемні питання щодо надходження шумів та вібрації у квартиру в денний та нічний час, що створює їм неможливі умови для проживання.

Тамара Іщенко наголосила на важливості швидкого вирішення даної проблеми.

За результатами обговорення питання члени комісії визначились у найкоротший термін провести моніторинг нежитлових приміщень, розташованих у буд. № 6 по вул. Герасима Кондратьєва з метою визначення джерел шуму, та, в межах наданих їм повноважень, надати інформацію щодо шляхів вирішення проблеми.

У разі потреби члени комісії ініціюють проведення лабораторних замірів рівнів шуму та вібрації у квартирі заявниці та проведуть повторне засідання з підведенням підсумків проведених заходів.