0010.jpg

Відбулися засідання двох постійних депутатських комісій.

На порядок денний засідання постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності було затверджено вісім питань, на розгляд сесії міської ради ініціювали – три проєкти рішення.

Особливу увагу депутати приділили питанню оптимізації організаційної структури, загальної штатної чисельності апарату та виконавчих органів міської ради.

Крім цього, члени комісії розглянули звернення директора школи № 30 «Унікум» щодо повернення приміщень закладу освіти, в яких наразі розміщена централізована бібліотека, що знаходяться в оперативному управлінні відділу культури.

Загалом міські обранці розглянули вісім питань порядку денного та прийняли по ним відповідні рішення й надали рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.

Під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики розглянули проєкт рішення міської ради «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 62 – МР «Про бюджет Сумської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)».

Разом із тим, учасники засідання приділили увагу запропонованим міським головою пропозиціям до бюджету Сумської міської територіальної громади на 2021 рік. Детальніше про змін до бюджету та змін у пропозиціях присутніх проінформувала директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана ЛИПОВА.