0010.jpg

Відбулося засідання постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності.

На порядок денний постійної комісії затвердили дев’ять питань, на розгляд сесії міської ради ініціювали – п’ять проєктів рішень.

Зокрема, міські обранці приділили увагу питанню законності масового харчового виробництва в магазині «Амбар» за адресою: пр-т Шевченка, 18.

Мова про нещодавно відкриті в магазині «Амбар» пекарню та кухню, які забезпечують товаром всі магазини цієї торгової мережі в Сумах. Вони, за словами мешканців, окрім житлово-комунальних проблем і питання комфорту (відсутність системи водовідведення, забиття каналізації, сморід, вібрація від увімкненого обладнання тощо) також можуть стати причиною руйнування житлового будинку, у якому розташовані, позаяк був зроблений проріз близько 2,5 м у несучій стіні без погодження співвласників будинку.

Так, депутати вирішили запросити на виїзне засідання постійної комісії представників поліції, правового управління, представників головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, власника магазину «Амбар» та фізичних осіб підприємців, які ведуть господарську діяльність в магазині.

Загалом постійною комісією було розглянуто дев’ять питань порядку денного, за якими прийняті відповідні рішення та надані рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.