006.jpg

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, науки, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту.

Так, міські обранці підтримали створення на базі ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти» навчально-практичного центру з професії «Оператор верстатів з програмним керуванням. Верстатник широкого профілю».

Разом із тим, депутати одноголосно узгодили питання управління охорони здоров'я щодо виділення коштів на завершення капітального ремонту приміщення амбулаторії № 1 на вул. Паркова, 1; виділення коштів для КНП «Клінічна лікарня № 4» на проведення обстеження будівель поліклінічних відділень на вул. Праці, 3, вул. Ковпака, 7, вул. Металургів, 38 та складання паспортів об’єкта будівництва; виділення коштів для придбання літотриптеру.

Крім того, учасники засідання заслухали інформацію про хід виконання рішення міськради від 23 червня 2010 року № 3956-МР «Про обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних клубах, залах ігрових автоматів, на вулицях та інших громадських місцях за І квартал 2021 року» та погодили проєкт рішення «Про затвердження Порядку проведення ендопротезування великих суглобів мешканцям Сумської міської територіальної громади на 2021 рік».

Загалом постійна комісія розглянула 12 питань порядку денного та прийняла по ним відповідні рішення й надала рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.