0012.jpg

Члени постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності провели виїзне засідання.

Так, міські обранці розглянули звернення адміністрації Сумської філії ХНУВС про передачу в державну власність до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України трьох нежитлових приміщень комунальної власності Сумської міської тергромади, які власне перебувають у безкоштовному постійному користуванні вишу, відповідно до договорів користування від 15 вересня 2003 року. Йшлось про приміщення за адресами: вул. Миру, 24, вул. Нижньо-Сироватська, 54 А та вул. Римського-Корсакова, 18.

Враховуючи те, що університет, як користувач нежитлових приміщень, належним чином виконує взяті на себе зобов’язання за договорами, зокрема, утримує дані будівлі в належному стані, поліпшує їх зовнішні та внутрішні конструктивні властивості та елементи, що свідчать про збереженість цільового призначення майна, та, зважаючи на те, що після започаткування підготовки курсантів у закладі вищої освіти є потреба в розширенні матеріально-технічної бази, і, з метою планування проведення капітальних будівельних робіт, облаштування території, депутати одноголосно підтримали дане питання.

Рекомендацію підготувати відповідний проєкт рішення та винести його на розгляд сесії міської ради було надано департаменту забезпечення ресурсних платежів.