005.jpg

Виконавчий комітет Сумської міської ради повідомляє про припинення повноважень чинної спостережної комісії та формування її нового складу.

Ротація відбувається відповідно до Положення про спостережну комісію при виконавчому комітеті Сумської міської ради у зв’язку із закінченням трирічного терміну її роботи.

Подавати кандидатури можуть як підприємства, установи та організації, так і окремі громадяни.

Документи приймаються з 19 липня по 6 вересня.

До заяви потрібно додати стислу біографічну довідку із зазначенням прізвища, імені, по батькові кандидата, місця роботи, посади (для юридичних осіб), представництва у громадській організації (для ГО), контактної інформації.

За додатковою інформацією звертатися до секретаря спостережної комісії Анатолія КАЦОВА за телефоном 700-519. 

Нагадаємо, основними завданнями спостережної комісії є:

  • організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених осіб та осіб, звільнених від відбування покарання;
  • сприяння органам і установам виконання покарань у виправленні та ресоціалізації засуджених осіб та створенні належних умов для їх тримання, залучення до цієї діяльності громадських організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та громадян;
  • надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.

Перейти до оголошення