Надрукувати
Перегляди: 946

Відбулося засідання постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності.

На порядок денний депутати затвердили 46 питань, основну увагу при розгляді яких міські обранці приділили встановленню орендної плати на 2022 рік громадським організаціям та державним установам, що звернулись.

Крім цього, у ході засідання члени постійної комісії розглянули програми «Відкритий інформаційний простір Сумської міської територіальної громади на 2019–2021 роки», «Сприяння розвитку громадянського суспільства Сумської міської територіальної громади на 2019–2021 роки», «Цільову програму управління та ефективного використання майна комунальної власності та земельних ресурсів Сумської міської територіальної громади на 2022–2024 роки».

Одноголосну підтримку депутатів того дня знайшло питання включення нежитлового приміщення на вул. Харківська, 58-А, до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу, з яким звернулась ГО «Спорт-Клуб» «Алекс».

Загалом постійна комісія розглянула 33 питання порядку денного та надала відповідні рекомендації структурним підрозділам міської ради.