Надрукувати
Перегляди: 784

Відбулися засідання двох постійних депутатських комісій.

На порядок денний засідання постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності депутати затвердили 34 питання. Зокрема, мова йшла про встановлення орендної плати на 2022 рік громадським організаціям та державним установам, які звернулись.

Разом із тим, міські обранці опрацювали програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства Сумської міської територіальної громади на 2019–2021 роки», «Цільову програму військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формуванням, розташованим на території Сумської міської територіальної громади, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2021 рік».

У цілому члени комісії розглянули 34 питання порядку денного та надали відповідні рекомендації структурним підрозділам.

У ході постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку члени засідання сформували порядок денний з 15 питань.

Особливу увагу депутати приділили розгляду звернень директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитра ВАСЮНІНА щодо попереднього розгляду проєктів рішень «Про внесення змін до Інвестиційної програми виробництва транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Сумитеплоенерго» на 2021 рік», «Про Інвестиційну програми виробництва транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Сумитеплоенерго» на 2022 рік», та «Про Інвестиційну програми виробництва транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Сумитеплоенерго» на 2022 рік на встановлення вузлів обліку гарячої води за рахунок прибутку».

Так, перші два звернення знайшли одноголосну підтримку. Останнє – не набрало достатньої кількості голосів, а тому на розгляд сесії винесене не буде.

Загалом постійна комісія опрацювала усі питання порядку денного та надала відповідні рекомендації структурним підрозділам міської ради.