Надрукувати
Перегляди: 834

Відбулося засідання постійної комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології.

На порядок денний депутати затвердили 264 питання, основну увагу при розгляді якого приділили затвердженню проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Зокрема, міські обранці затвердил проєкт землеустрою та надали в оренду ТОВ «Рітейл Девелопмент» земельну ділянку строком на п’ять років для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під розміщеним магазином за адресою: вул. В. Чорновола, 78/1; затвердил проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали фізичній особі земельну ділянку, розташовану в межах населеного пункту біля будинку в с. Стецьківка, на вул. Горького, на території Сумської міської територіальної громади, категорія та цільове призначення якої – землі сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства; надали об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Світанок 23» в постійне користування земельну ділянку за адресою: вул. Новомістенська, 23Б, категорія та цільове призначення якої – землі житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Крім того, чени комісії погодили ТОВ «Старком-С» розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Брянська, 1/4, категорія та цільове призначення якої – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка перебуває у користуванні цього товариства на підставі договору оренди земельної ділянки, укладеного 12 травня 2021 року.

Серед погоджених питань також дозвіл фізичній особі на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, розташованої на території колишнього садівничого кооперативу «Опорядник» (Піщанський старостинський округ) для індивідуального садівництва, та затвердження фізичній особі проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміни її цільового призначення за адресою: вул. Косівщинська, 108.

Розгляд неопрацьованих на даному засіданні питань перенесли на наступне засідання.