Надрукувати
Перегляди: 1396

У Сумах з'явиться управління цифрової трансформації, – за відповідний проєкт рішення проголосували депутати під час засідання ХVІІ сесії міської ради.

Відповідно до рішення №173-МР «Про внесення змін до структури апарату та виконавчих органів Сумської міської ради, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 27 липня 2016 року №1031-МР «Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Сумської міської ради, їх загальної штатної чисельності», до складу нового управління включили відділ інформаційних технологій та комп'ютерного забезпечення та відділ «Служба 15-80».

При набутті чинності даного рішення відділ інформаційних технологій та комп'ютерного забезпечення змінить найменування на відділ інформаційних технологій та захисту інформації, а відділ «Служба 15-80» матиме назву «Єдиний диспетчерський центр моніторингу та збору інформації».

Окрім того, у структурі управління передбачено створення сектору забезпечення онлайн-трансляцій засідань міської ради, засідань комісій та інших засідань.

Згідно з проєктом рішення, управління цифрової трансформації працюватиме з метою створення належних умов для реалізації державної політики в сфері цифровізації, цифрових інновацій, електронного урядування та електронної демократії та розвитку інформаційного суспільства.

За рішення проголосували 28 міських обранців.