Надрукувати
Перегляди: 1587

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради представив нового директора КП «Футбольний клуб «Суми».

Із 21 січня комунальним підприємством керує Роман СОРОКА. Контракт із ним укладено терміном на п’ять років.

«Бажаємо новому керівнику і всьому колективу футбольного клубу успіхів, усього найкращого, щоб вони прославляли наше місто», – зазначив міський голова, представляючи нового директора КП «Футбольний клуб «Суми» широкому загалу.

Роман Сорока народився 25 грудня 1993 року в с. Марківка Білопільського району. Навчався у місцевій школі, потому – в СНАУ на факультеті економіки і менеджменту (магістр із логістики). Після закінчення вишу працював у Сумах на АТ «Технологія». Згодом – за кордоном. З 2013 року займався волонтерською діяльністю. З дитинства захоплювався футболом. Школярем грав за місцеву футбольну команду ФК «Дружба» та за збірну Білопільського району серед школярів. У студентські роки – за збірну команду СНАУ. Працюючи в Південній Кореї, у вільний від роботи час займався футболом з місцевими дітьми. З 2014 року є організатором щорічних футбольних турнірів серед дітей та дорослих з мініфутболу й футболу в Сумах та області. У 2020 році відзначений подякою відділу у справах молоді та спорту за багаторічну плідну співпрацю, вагомий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури та спорту.