0012.jpg

Сумська міська рада ухвалила Звернення до генерального директора АТ «СМНВО-Інжиніринг», Почесного громадянина міста Суми Володимира ЛУК’ЯНЕНКА щодо безоплатної передачі до комунальної власності міської територіальної громади майнового комплексу з виробництва теплової енергії (Котельня Північного промвузла).

У січні Володимиру Лук’яненку надсилали подібного листа за підписом голів усіх фракцій Сумської міської ради. Генерального директора АТ «СМНВО-Інжиніринг» просили в максимально стислі терміни проінформувати Сумську міську раду стосовно безоплатної передачі єдиного майнового комплексу з виробництва теплової енергії до комунальної власності Сумської міської територіальної громади, як Володимиром Лук’яненком було заявлено раніше. Оскільки відповіді не надійшло, керівники фракцій ініціювали таке Звернення від депутатського корпусу.

Відповідний проєкт рішення підтримали 29 обранців.

На відповідь очікують до 24 лютого.

«Після того, як опалювальний сезон у Ковпаківському мікрорайоні був запущений, нам повідомили про те, що СМНВО готове передати КППВ за 1 грн сумській громаді для подальшого використання з відповідним погашенням усіх заборгованостей, які є на цьому підприємстві. Ми з цим погодилися, але чіткого алгоритму від тієї сторони досі не дізналися. Депутати цим обурені, депутати цього не розуміють і тому вирішили звернутися від імені громади до підприємства, щоб ми знали, до чого готуватися в наступному опалювальному сезоні: чи будувати так звану перемичку, чи нову котельню, чи зможемо використовувати діючу котельню, яку обіцяли передати нашій громаді», – сказав міський голова Олександр ЛИСЕНКО.