007.jpg

У Сумах пропонують перейменувати вулицю Горького на вулицю Маріупольську, повідомляють у Департаменті комунікацій та інформаційної політики.

Така пропозиція до Сумської міської ради з’явилася у Єдиній системі місцевих петицій.

«Як ви знаєте, вже більше місяця триває повномасштабна війна російської федерації проти України. Майже весь цей час Маріуполь та його героїчні оборонці дають відсіч загарбникам. Стійкість Маріуполя стала символом незламності українського народу!

В той же час одна з центральних і найбільших вулиць нашого міста носить назву на честь радянського і російського письменника горького. Який крім того, що був пропагандистом, так ще й писав на диво нудні та безталанні книжки.

І, як на мене, така ситуація неприпустима! Я вважаю, що ми маємо віддати шану героїчності Маріуполя і назавжди закарбувати подвиг наших військових перейменувавши вулицю Горького на Маріупольску», - зазначає автор петиції Денис РОССАХАЦЬКИЙ.

Для того, аби її підтримати, перейдіть за посиланням на сторінку звернення та натисніть кнопку «Підписати петицію». Якщо Ви робите це вперше, зареєструйтеся на порталі за нескладною процедурою.

За умови отримання зверненням протягом 45 днів 250 підписів сумчан, міська рада розгляне його в особливому порядку.