004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зустрівся з підприємцями міста, обговоривши питання відновлення їхньої роботи та щодо підтримки владою бізнесу в складний період.

Участь у зібранні взяли також перший заступник міського голови Михайло БОНДАРЕНКО, представники структурних підрозділів міської ради.

Очільник громади закликав усіх підприємців, які мають змогу, відкриватися та працювати, надаючи відповідні послуги та забезпечуючи товарами населення.

«Для того, аби наша громада могла не тільки функціонувати, а й розвиватися, потрібно максимально включатися в роботу. Але першочергове завдання – це робочі місця для сумчан. Тому звертаюся до всіх – відкривайтеся, працюйте, а ми зі свого боку будемо відповідно діяти, аби вибудувати систему співпраці між владою та бізнесом, аби підтримувати наших підприємців у цей складний період».

Під час зустрічі присутні обговорили найактуальніші питання роботи бізнесу в умовах воєнного стану, зокрема, оренди комунального майна, оподаткування, пільг, які надаються підприємцям на місцевому рівні.