0012.jpg

У Сумах відбулася XXXVI сесія міської ради, під час якої ухвалили важливі для громади рішення.

Через оголошену повітряну тривогу розпочинали сесійне засідання в укритті.

Серед розглянутих на засіданні питань – бюджетні. Так, депутати спрямували кошти громади на погашення кредиторської заборгованості. Зокрема, по завершених наприкінці минулого року, але не профінансованих, ремонтних роботах.

З резервного фонду бюджету громади обранці виділили одній із лікарень кошти на придбання апарата для проведення МРТ-дослідження.

Також під час сесії депутати ухвалили рішення про віднесення КП «Електроавтотранс» до об’єктів критичної інфраструктури місцевого рівня, що дає право підприємству на пріоритетне забезпечення електроенергією, та передали чергове авто військовим.

«Це вперше нам випало проводити сесію під час повітряної тривоги. Дякую депутатам, за те, що ніхто не пішов з сесії, а всі організовано перейшли до укриття й дисципліновано продовжили засідання. Майже всі питання порядку денного, за винятком деяких, що стосувалися подовження договорів оренди земельних ділянок, були розглянуті. У середині лютого ми знову зберемося та повернемося до розгляду їх», – зазначив очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО.

Директора КП «Спецкомбінат» Євгена КОРОТКЕВИЧА під час сесії привітали з 70-річчям і вручили Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня.