002.jpg

Відбулося засідання постійної комісії з питань законності, взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та протидії корупції, місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності та етики, з питань майна комунальної власності та приватизації.

Порядок денний складався з 22 пунктів.

На засіданні розглянули питання щодо надання згоди на прийняття до комунальної власності Сумської міської територіальної громади квартири, про передачу в господарське відання комунальному підприємству майна комунальної власності міської тергромади, про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 3 листопада 2022 року № 3172-МР «Про організаційні питання здійснення публічних закупівель на території Сумської міської територіальної громади» (зі змінами) тощо.

Також члени комісії заслухали доповіді представників управління муніципальної безпеки, відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг, опрацювали звернення від департаменту інфраструктури міста, управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

За підсумками розгляду та обговорення питань порядку денного депутати надали структурним підрозділам доручення та рекомендації.