Надрукувати
Перегляди: 3559

У Сумах розпочато громадське обговорення проєкту рішення Сумської міської ради «Про затвердження Перспективного плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Сумської МТГ на 2023 – 2027 роки».

Організувало таке управління освіти і науки.

З метою приведення до вимог чинного законодавства мережі закладів загальної середньої освіти Сумської міської територіальної громади, розроблено відповідний поетапний план. Він передбачає заходи з оптимізації закладів задля забезпечення якісних освітніх послуг для здобувачів освіти, виконання нормативних завдань освітнього процесу, ефективного використання матеріально-технічних, кадрових та фінансових ресурсів закладів середньої освіти. Зокрема, зміни типу закладу (початкова школа, гімназія, ліцей), перейменування, реорганізації тощо.

Громадське обговорення має сприяти врахуванню думки мешканців громади щодо такого процесу реформування системи середньої освіти.

Воно відбуватиметься у форматі публічного громадського обговорення (зустрічей (нарад) з громадськістю) з 4 по 19 квітня.

Отримати консультацію, надати пропозиції та зауваження можна у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 35, в електронній формі на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., усній формі на контактний телефон: (0542) 789-777. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції, розповсюджені через соціальні мережі, до уваги братися не будуть.

Детальніше