Надрукувати
Перегляди: 496

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Для зручності сумчан прийоми очільника громади вирішено було зробити виїзними – проводити по мікрорайонах міста, запрошуючи заявників, які там проживають. Але оскільки цього разу звернень від жителів відповідної частини Сум було небагато, на прийом запросили наступних у черзі запитувачів.
Під час цього особистого прийому розглянули сім особистих звернень сумчан.

Заявник, який проживає за адресою: вул. Г. Кондратьєва, 136/1, порушив питання зміни статусу будівлі з гуртожитку на багатоповерховий будинок. Для розв'язання проблемного питання Олександр Лисенко доручив створити спеціальну комісію, яка опрацює можливість виконання такого процесу.

Звернення, що стосувалося надання житла дефлімпійцю, очільник громади спрямував для розгляду до управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми», яке займається квартирним обліком громадян.

Департамент соціального захисту населення отримав доручення опрацювати питання надання гуманітарної або матеріальної допомоги заявниці у зв’язку з непростою особистою ситуацією.

У чотирьох зверненнях йшлося про житлово-комунальні негаразди. Так, департамент інфраструктури міста отримав завдання опрацювати питанням, що стосуються оснащення вузлом комерційного обліку теплової енергії та визначення управителя в будинку (пров. Монастирський, 3), усунення наслідків вибуху в будинку (вул. Лихвинська Стінка, 31), монтажу освітлення та часткового ремонту асфальтового покриття (вул. Запорізька, 29 і вул. Калнишевського), перенесення майданчика для ТПВ (вул. Українських Перемог, 2).

Щодо останньої адреси, департаменту інспекційної роботи належить розібратися з ситуацією щодо підвищеного рівня шуму від магазину, який розміщується в будинку.

Олександр Лисенко триматиме на особистому контролі виконання наданих доручень.