004.jpg

Інформація про актуальну ситуацію на території Сумської міської ТГ.

Безпека:

  • протягом дня 9 листопада росіяни здійснили сім обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 41 вибух. Обстрілів зазнали Білопільська, Юнаківська, Краснопільська та Новослобідська громади. Ніч на Сумщині минула без обстрілів.

Комендантська година діє з 23:00 до 5:00.

Холодне водопостачання:

  • через порив на лінії діаметром 200 мм по вул. Іллінська, 12/1 призупинено подачу води до будівель за адресами: вул. Ярослава Мудрого, 31 (магазин), 35 – 40, 45.  

Транспорт:

Гуманітарна допомога:

  • департамент соцзахисту населення видає ліхтарики сумчанам пільгових категорій (ВПО; діти, позбавлені батьківського піклування і які опинилися в складних життєвих обставинах; сім’ї загиблих захисників України; сім’ї, житло яких було зруйновано або пошкоджено під час ворожих ударів; багатодітні сім’ї; одинокі матері; малозабезпечені сім’ї; родини, в яких виховуються діти до трьох років; особи з інвалідність; опікуни, в яких під опікою повнолітні недієздатні особи). Видача відбувається з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 15:45 (вул. Харківська, 35; актова зала). З собою необхідно мати документ, що посвідчує особу (паспорт); ідентифікаційний; свідоцтво про народження дитини або її паспорт; документ що підтверджує належність до пільгової категорії (посвідчення, довідки тощо).

  • КУ «Центр учасників бойових дій» видає ліхтарі учасникам бойових дій та членам їхніх сімей. Видача відбувається з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00 (вул. Герасима Кондратьєва, 165/71; тел.: (050)1079453). З собою необхідно мати документ, що підтверджує належність до визначеної категорії.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.