004.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпека:

  • протягом дня 15 грудня ворог здійснив 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 41 вибух. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Новослобідська, Зноб-Новгородська громади. Уночі та зранку 16 грудня росіяни здійснили п'ять мінометних обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 13 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська (два вибухи), Білопільська (два вибухи), Есманська (два вибухи) та Зноб-Новгородська (сім вибухів) громади.

Вуличне освітлення:

  • вуличне освітлення вмикається в ручному режимі (частково центральні вулиці), до відновлення зв’язку з мобільним оператором «Київстар».

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 41 одиниця комунального (27 тролейбусів і 14 автобусів, графіки руху) та 120 одиниць приватного громадського транспорту. 

Погода:

  • Хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7 – 12 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть 4 – 6°C морозу.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.