0012.jpg

30 червня заступник міського голови Олександр ЖУРБА зустрівся із містянами під час особистого прийому.

Вони завітали до Сумської міської ради для того, аби посадовець посприяв у вирішенні їхніх житлово-комунальних проблем.

Серед таких: проведення капітальних ремонтів житлових будинків по вул. Прокоф’єва та вул. Г. Кондратьєва.

Також сумчани, які мешкають по вул. Супруна, прохали провести капітальний ремонт покрівлі їхнього будинку, прибудинкової дороги та прочистити дворову каналізацію. Мешканці ж багатоповерхівки по вул. Г. Кондратьєва звернулися щодо проведення капітального ремонту вантажопасажирського ліфту, фасаду та парапету в їхньому будинку, а також налагодження роботи системи пожежогасіння та ремонту прибудинкової дороги.

Городянин, що мешкає по вул. СКД, просив, аби в його будинку капітально відремонтували покрівлю. Обв’язки з виконання робіт за вказаними адресами Олександр Журба поклав на департамент інфраструктури міста та управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Тим часом КП «Місьководоканал», за дорученням заступника міського голови, має надати роз’яснення одному із заявників щодо нарахування за водо постачання до житлового приміщення, де не зареєстровано жодної особи.

ТОВ «Форекс Плюс» повинне виконати ремонт зливової каналізації,покрівлі над ліфтовою кабіною в житловому будинку по вул. Холодногірській та відновити в ньому роботу ліфту.

Окрім того, цю обслуговуючу організацію просять відновити роботу ліфту і в будинку по вул. Ремісничій.

Заступник міського голови триматиме на особистому контролі виконання всіх поставлених завдань структурним підрозділам та обслуговуючим організаціям.