0012.jpg

В. о. міського голови Артем КОБЗАР провів черговий особистий прийом громадян.

Цього разу до посадовця надійшло чотири звернення.

Один із заявників звернувся з питанням капітального ремонту будинку за адресою: вул. Хворостянка, 26. Після розгляду цього звернення на прийомі його додатково опрацює департамент інфраструктури міста, якому в. о. міського голови доручив детально вивчити питання ремонту водостоку в будинку, а також спільно з управителем зібрати мешканців і з ними визначити пріоритетність ремонтних робіт у будинку.

В іншому зверненні було порушено кілька питань, пов’язаних із функціонування кладовища в районі 40-ої підстанції. Зокрема, сумчанка просила збільшити кількість рейсів до цвинтаря, встановити додаткові лавки та налагодити водозабезпечення кладовища. Всі питання посадовець спрямував для вирішення до першого заступника міського голови Артема КУЗНЕЦОВА, відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг, управління капітального будівництва та дорожнього господарства, департаменту інфраструктури міста та КП «Спецкомбінат».

За підсумками особистого прийому департаменту інфраструктури міста надано ще одне доручення – разом з управлінням комунального майна та правовим управлінням опрацювати питання прийняття до комунальної власності гуртожитку за адресою: вул. Лесі Українки, 14, мешканка якого звернулась до Артема Кобзаря з питанням недопущення відключення гуртожитку від електропостачання.

Заступник міського голови Римма БИКОВА та правове управління опрацюють питання одного із заявників щодо допущених порушень Закону Україну «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку» при прийнятті протоколу зборів співвласників, щодо зміни управителя багатоквартирного будинку за адресою: вул. Героїв Крут, 82А.