0012.jpg

З 8 липня по 2 серпня у Стецьківському старостинському окрузі Сумської міської територіальної громади відбудеться громадське обговорення кандидатур на посаду старости

Така процедура проводиться вперше відповідно до розпорядження міського голови від 2 липня 2024 року № 201-Р «Про ініціювання проведення громадського обговорення та створення комісії з проведення громадського обговорення кандидатур на посаду старости Стецьківського старостинського округу».

Нагадаємо, що жителі округу з 30 травня по 14 червня мали можливість подати колективні звернення з пропозиціями кандидатур очільників округу.

За результатами розгляду наданих звернень секретар міської ради, в. о. міського голови Артем КОБЗАР визначив кандидатами та виніс на громадське обговорення на посаду старости кандидатури:

  • Юрія ЛИСЕНКА
  • Юлії ЩЕРБИНИ

Створено комісію з проведення громадського обговорення кандидатур. Її очолила заступник міського голови Римма БИКОВА. У складі комісії – посадовці міської ради, власне кандидати та їхні представники.

Громадське обговорення проведуть у формі опитування мешканців Стецьківського старостинського округу шляхом:

  • відвідування членами комісії місць проживання мешканців округу;
  • розміщення робочого місця членів комісії в приміщенні за адресою: с. Стецьківка, вул. Сумська, 20;
  • використання онлайн-платформи е-DEM («Електронні консультації»).

Комісія узагальнить результати громадського обговорення і на підставі підсумкового протоколу надасть Артему Кобзарю пропозиції щодо внесення кандидатури на посаду старости Стецьківського старостинського округу на затвердження Сумської міської ради.

Додамо, що вся процедура відбувається згідно з Порядком проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Сумської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 27 березня 2024 року № 4654-МР.