004.jpg

Фахівці управлінь публічної інформації та суспільних комунікацій зустрілись зі старостами Сумської міської ТГ, аби ознайомити з можливостями Міського чат-бота «Суми 15-80» та почути пропозиції щодо його вдосконалення.

Начальник управління публічної інформації Олена ДЯГОВЕЦЬ розповіла, що чат-бот «Суми 15-80» з’явився рік тому. За цей час функціонал сервісу суттєво розширили та наповнили новою інформацією.

Нині в Telegram та Viber ним користуються майже 8000 сумчан. А віднедавна це чат-бот не лише Сум, а й усієї громади.

«Цифровізація вимагає нових підходів, зокрема, до комунікації влади та громадян. Саме тому з’явилась ідея запуску чат-бота, яка була реалізована в липні минулого року. Відтепер програмою можуть користуватись і старостинські округи, тому просимо вас розповідати про це жителям старостатів. Також нам цікавий зворотний зв’язок для вдосконалення такого інструменту комунікації», – сказала керівник.

Начальник відділу публічної інформації та е-демократії Світлана ШАБЛО і головний спеціаліст цього ж відділу Ольга ШАПОВАЛ детально розповіли про функціонал чат-бота та можливості як для користувачів, так і для адміністраторів та модераторів.

Очільники старостинських округів приєднались до сервісу та на практиці спробували скористатись його даними та можливостями. Також вони надали свої перші рекомендації щодо адаптації чат-бота під потреби жителів старостатів.

Олена Дяговець запевнила, що їхні пропозиції опрацюють спільно з розробниками сервісу.