001.jpg

В. о. міського голови Артем КОБЗАР провів черговий особистий прийом громадян.

Під час особистого прийому розглянули 11 звернень від жителів сумської громади. П’ять стосувались сфери житлово- комунального господарства та благоустрою. Тож, Артем Кобзар надав відповідні доручення директору департаменту інфраструктури міста Євгену БРОВЕНКУ для виконання.

Зокрема, це питання ремонту даху та наддашників у будинку за адресою: вул. Хворостянка, 26 та ремонту дороги поруч; виконання поточного ремонту ділянки дороги від вул. Хворостянка, 32 до вул. Металургів; ремонту каналізаційного люка підвального приміщення у житловому будинку по вул. Соборна, 42; ремонту дороги по вул. Гулака-Артемовського та пров. Білоусівський; ремонту сходинок через теплотрасу по вул. Гулака-Артемовського та сходинок з вул. Гулака-Артемовського на вул. Реміснича; видалення аварійного дерева біля будинку по вул. Народна, 5.

Заступнику міського голови Риммі БИКОВІЙ надані доручення для подальшого розгляду на засіданні робочої групи звернення мешканців гуртожитку, що по вул. Герасима Кондратьєва, 136/1 стосовно переведення його в житловий будинок та проведення розрахунків за електроенергію окремо по квартирах, а не за показниками загальнобудинкового лічильника, та виконання ремонту покрівлі.

Начальнику правового управління Дмитру ВИСІКАНЦЕВУ доручено підготувати обґрунтовану відповідь на звернення жителів гуртожитків по вул. Герасима Кондратьєва, 165А, 165Б щодо проведення розрахунків за електроенергію окремо по квартирах, а не за показниками загальнобудинкових лічильників.
 
Правники також мають організувати спільну нараду з керівництвом АТ «Сумбуд» та предметно з’ясувати питання стосовно житлової недобудови корпусу № 11 ЖК «Еспланада».

Начальнику управління муніципальної безпеки Віталію ДЕЙНИЧЕНКУ за підсумками особистого прийому громадян в. о. міського голови Артем Кобзар доручив розглянути питання та надати відповідь щодо можливості облаштування найпростішого укриття у підвалі 3-го під’їзду за адресою: вул. Хворостянка, 32.
 
Директор департаменту ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО отримав доручення в. о. міського голови розглянути питання заявника щодо самозахоплення його сусідами земельної ділянки по вул. Псільська, 37 та надати відповідь по суті звернення про вжиті заходи.
 
Безпосередньо під час особистого прийому надали роз’яснення заявницям щодо проблеми підтоплення садиби стічними водами з подвір’я сусідів за адресою: вул. Новоселівська, 37 та щодо переліку документів, необхідних для надання з бюджету громади матеріальної допомоги на лікування.